Kinky seks – wat is het en wie doen het?

Bij kinky seks denken veel mensen gelijk aan pijniging en aan kwelling. Maar dat hoeft niet meteen hetzelfde te zijn. BDSM en SM zijn manieren van seksuele beleving waar sommige mensen heel erg van kunnen genieten. Daar komt bij dat beide partners altijd zelf bepalen hoe ver ze gaan met bepaalde handelingen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er gewonden vallen of erger. Stellen die aan kinky seks doen hebben veel respect voor elkaar en spreken vooraf af hoe ver ze gaan en welke handelingen wel en welke niet aan de orde komen. Als je iets pertinent niet wilt als het om kinky seks gaat dan moet je het gewoon niet doen. Je moet altijd de baas blijven over je eigen lichaam.

bdsm

Welke handelingen horen bij kinky seks?

Bij kinky seks kun je denken aan allerlei handelingen die daarbij kunnen horen. Vastbinden om zo de bewegingsvrijheid te beperken is de bekendste. Hiervoor worden touwen of handboeien gebruikt. Maar er zijn ook stellen die het spannend vinden om geblinddoekt te worden of oordopjes te dragen.

Wat je doet als je een SM seksspel met je partner speelt moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Vaak heeft 1 van beiden de rol van meester of meesteres en is de andere de onderdanige partner. Deze rolverdeling kun je afwisselen zodat je beide mee kunt maken en de relatie op dat punt ook gelijkwaardig blijft.

bdsm

Maak goede afspraken vooraf

Het klinkt misschien een beetje als niet erotisch, maar toch is het belangrijk om als je aan kinky seks wilt doen met je partner vooraf goede afspraken te maken. Veel stellen spreken een ‘stopwoord’ af. Als de ene partner dit woord zegt moet de ander meteen stoppen. Dit geldt uiteraard vooral als je elkaar pijn doet en blijkbaar een grens over gaat.

Een woord als “stop” of “hou op” kan dan soms worden geïnterpreteerd als een aanmoediging om juist door te gaan. Gebruik dus een woord dat totaal niet met de seks te maken heeft zodat je partner weet dat je echt direct moet ophouden. Als je aan kinky seks doet op basis van gelijkwaardigheid kunnen jullie er allebei van genieten.

23 thoughts on “Kinky seks – wat is het en wie doen het?”

  1. U0f4lUhgwXhJVVnaI7uwGLaNtTv7aGEJ
    tbGcmHaViDn78LILb8cKfAhKRYSB8gxj
    rYCRi4tRBQ2SraESNmtT6ns2GhZrKl5R
    qVdFXjCHTXo1qTxfMuW1SLzAekkVHBVr
    zWSBwARzghrMouWSc4BJhu3eddaXYyU6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.