T.r.a.s.h. presenteert:

REJECTS, CHALLENGING THE FRAME
Opening Oktober Dansmaand, Theaters Tilburg

Op uitnodiging van DansBrabant en Theaters Tilburg brengt T.r.a.s.h. als opening van de Dansmaand het programma Rejects, Challening the frame. Rejects, challenging the frame is onderdeel van het nieuwste T.r.a.s.h. project Mein Liebling. Mein Liebling is een aaneenschakeling van verhalen die gekoppeld en los te lezen zijn. Samen met andere makers bevraagt T.r.a.s.h. met het project heersende opvattingen en procedures van het maakproces. Als resultaat ontplooien zich nieuwe werkvormen, co-creaties en ideeën die te zien zijn in een verrassend programma in Theaters Tilburg.Tijdens Rejects, Challening the frame wordt het publiek ondergedompeld in het verrassende T.r.a.s.h. universum. Samen met verwante choreografen en kunstenaars presenteert T.r.a.s.h. een uitgebreid programma met performances, proeves, installaties en verhalen.

Onderdeel van de avond is de première van Mein Liebling – chapter #2 een serenade aan verloren liefdes met performer Tegest Guido-Pechtold.

Met bijdragen van o.a. choreografe Katja Heitmann, de Antwerpse band DAAU, beeldend kunstenaar S. Lloyd Trumpstein, filmmaker Martin Kers en schrijver Anton Dautzenberg.

Meer informatie en tickets hier.